Previous slide
Next slide

ИЗВЕШТАИ

Извештаи

Green Trails of Future – АКЦИСКИ ПЛАН

Трките во планинско трчање се сè попопуларна форма на спортски активности низ целиот свет, вклучително и во Србија. Овој тип на трки кој се одржува

Read More »

За нас

Проектот „ЗЕЛЕНИ ПАТЕКИ НА ИДНИНАТА“ има за цел да поттикне учество на адолесценти во аутдор спортови и да направи еколошка едукација со фокус на планинско (треил) трчање. 

Еден од главните проблеми на денешницата е отсуството на адолесцентите и децата во целост од голем број форми на спорт, особено спортовите во природа, а со тоа и отсуството и недостатокот од контакт со природата…   

Работи со нас

Дали имате прашања? Секогаш сме отворени да разговараме за вашиот бизнис, нови проекти, креативни можности и како можеме да ви помогнеме.