Зелени патеки на иднината Брошури

ВКЛУЧЕТЕ СЕ

Проектот Зелени патеки на иднината (GTOF) го спроведуваат ПК „Тара“ (Србија), Институтот за спорт ХГ Идрија (Словенија), Здружение ТРЕКС (С. Македонија) и Планинарскиот Сојуз на Србија.

Откријте дали има клуб за атлетско или планинско трчање во вашиот град и придружете им се. Дознајте за трките во планина организирани во вашата област преку официјалните сајтови и социјалните мрежи.

Прашајте дали има еколошки здруженија во вашата област и придружете се на нивната работа. Исто така, можете да помогнете во акции организирани во заштитени подрачја.

Дознајте повеќе: www.gtof.net 

Возрасни